Gå til indhold
Vækst på 300 mio. giver ny Elgiganten-rekord

Pressemeddelelse -

Vækst på 300 mio. giver ny Elgiganten-rekord

Den samlede omsætning i Elgiganten A/S steg med næsten 300 mio. kroner eller ca. 5 procent til i alt 5,3 mia. kroner i regnskabsåret 14/15. Samtidig når kundetilfredsheden nye højder.

”I regnskabsåret 2014/2015 satte vi omsætningsrekord på 5,3 milliarder kroner og vi fik et driftsresultat på 144 millioner kroner. Det er vi meget tilfredse med,” siger administrerende direktør Peder Stedal.

”Vi har gennem de sidste 12 måneder lavet solide investeringer for at gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre, og i et landskab hvor konkurrencen er benhård, har vi også formået at udbygge vores position som det sted, hvor danskerne handler kendte mærkevarer til lave priser,” siger han.

”Vi har aldrig haft et bedre salg end i dette regnskabsår. Der er fremgang på alle områder, og især er det positivt at se den flotte udvikling for vores 29 varehuse, online-salget på elgiganten.dk og udviklingen i vores erhvervsforretning, Elgiganten Erhverv,” siger Peder Stedal.

”Vi er enormt glade for resultatet, for det viser, at et godt tilbud og god service ikke går af mode. Vi ønsker at fortsætte med at investere klogt i både vores dygtige medarbejdere, gode varehuse og på elgiganten.dk,” siger Peder Stedal.

Medarbejderuddannelse og nyt servicekoncept giver rekord i kundetilfredshed

Men det er ikke kun salget, der peger opad. Også på kundetilfredsheds-målerne, det såkaldte Happy or Not, er der stor fremgang at spore. Kunderne har nemlig aldrig været mere tilfredse med at handle i Elgiganten.

Peder Stedal peger på, at den store fremgang især skyldes et stort fokus på medarbejderuddannelse og serviceydelsen Knowhow, hvor kunderne kan få hjælp til opsætning af deres produkter, hvad end det gælder installation af hvidevarer, den nye bærbare pc, smartphonen eller opsætning af ny fladskærm.

”Vi er meget optagede af, hvad vores kunder fortæller os, og i år har feedbacken været ekstremt positiv – faktisk den bedste vi nogensinde har fået i den tid vi har haft smiley-systemet,” siger Peder Stedal.

”Vi er ekstremt glade for, at investeringerne vi har lavet i vores varehuse, online og i vores medarbejdere direkte kan aflæses i højere kundetilfredshed. Det er ganske enkelt det, som det hele handler om: at give vores kunder gode oplevelser og værdi for pengene,” siger Peder Stedal.

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 5,3 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2014/15 omsatte for i alt 29,8 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser. Elgiganten er kendte mærkevarer til lave priser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S