Gå til indhold
Salget af selfiestænger er eksploderet

Pressemeddelelse -

Salget af selfiestænger er eksploderet

At tage mobilbilleder af sig selv og sine venner ved hjælp af en selfiestang er noget danskerne virkelig har fået smag for. Elgiganten melder om en stigning i salget af selfiesticks på hele 5.000 procent.


Har du købt en selfiestang? Sådan et teleskoprør hvor man kan sætte kameraet på, så man kan tage billede af sig selv og sine på længere afstand?

Antallet af danskere, der kan svare "ja" til det spørgsmål vokser kraftigt, melder Elgiganten, som mærker en eksplosiv vækst i salget af selfiestænger.

– Her er der så afgjort tale om et produkt, som vores kunder har fået øjnene op for det sidste års tid. Ser man på 2015 sammenlignet med 2014 var stigningen i salget af sådanne selfiestænger på hele 5.000 procent. Nu har vi mange populære produkter hos os, men sådanne tal ser vi langt fra hver dag, siger Michael West, der er salgschef for teleprodukter i Elgiganten.

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 5,3 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2014/15 omsatte for i alt 29,8 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark