Gå til indhold
Sådan rengør du din fladskærm på bedste måde

Pressemeddelelse -

Sådan rengør du din fladskærm på bedste måde

Mange spekulerer på, hvordan man bedst kan tage vare på den fine fladskærm, man har købt. Her er tipsene.

Titusindvis af danskere handlede TV hos Elgiganten sidste år, og mange spekulerer på, hvordan de bedst kan holde skærmen ren og pæn.

- Vi får ofte spørgsmål fra vores kunder om hvilket rengøringsmiddel, der er bedst for fladskærmene, og hvordan man helst skal gå frem for at være så skånsom som mulig. Og der er faktisk et sæt med enkle forholdsregler, som man kan støtte sig til, siger salgschef for radio/tv i Elgiganten, Glenn Manson.

Han har følgende tips til rengøring af TV-skærmen:

  • ·  Brug et rensemiddel som ikke indeholder alkohol eller sæbe, og som er vandbaseret - gerne en gelespray. Sådan en kan du købe til billige penge, blandt andet hos Elgiganten
  • ·  Vær opmærksom hvis du bruger den sædvanlige støvklud til at rengøre dit TV. Denne kan ofte indeholde rester af andre rengøringsmidler – med sæbe og/eller alkohol, og bør dermed ikke bruges til TV’et.
  • ·  Brug ikke for meget rensemiddel ad gangen og sprøjt på kluden – ikke direkte på TV’et. Sprøjter man direkte på TV’et, og er uheldig og bruger lidt for meget, kan det rende nedover skærmen og ind i selve TV’et.  
  • ·  Det er allerbedst at rengøre TV’et, når det er koldt, gerne når det har stået slukket i en periode. Mange tænder fjernsynet og starter så rengøringen. Det skal du undgå. Noget af rensemidlet kan fordampe fordi TV’et er varmt og rengøringen bliver dermed ikke så god, som den kunne have været.

De allerfleste TV’er er i dag udstyret med et tyndt filter, som ligger helt yderst på skærmen og som absorberer lys. Ved forkert rengøring over lang tid kan dette filter blive skjoldet og dermed give øget genskin på TV’et, noget som igen kan forringe TV-oplevelsen noget.


Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057
Kundeservice

Kundeservice

Pressekontakt 70 80 70 70