Gå til indhold
Nyhed i Elgiganten: Nu kommer SONOS på hylderne

Pressemeddelelse -

Nyhed i Elgiganten: Nu kommer SONOS på hylderne

Elgiganten er stolte af at kunne tilbyde danskerne elegant og brugervenlig trådløs musik fra SONOS.

Salgschef for audio/video i Elgiganten, Glenn Manson, glæder sig over at have fået de trådløse højttalersystemer fra SONOS på hylderne i kædens 29 varehuse landet over, samt på webshoppen Elgiganten.dk.

”Vi glæder os enormt meget over at kunne tilbyde vores kunder den gode lyd, det smukke design og den fantastiske brugervenlighed som SONOS er kendt for,” siger Glenn Manson.

”Mange af vores kunder er passionerede musikelskere og de bruger derfor meget tid på at udforske forskellige genrer. De vil opleve, hvor sjovt og nemt det er at fylde hele sit hjem med den musik, de elsker at lytte til. Jeg glæder mig til at dele denne SONOS-oplevelse med vores kunder,” siger salgschef for audio/video i Elgiganten, Glenn Manson.

Alle Elgigantens varehuse har i forskellig grad fået installeret de flotte SONOS-udstillinger, hvor kunderne kan få sig en forsmag på den lækre SONOS-lyd og brugervenlighed.

SONOS: God lyd og en verden af musik

Også hos SONOS glæder den danske salgschef Martin Engen sig over det nye samarbejde.

”Hos SONOS er vi er utrolig glade for at kunne præsentere Elgiganten som ny samarbejdspartner, ”siger Martin Engen og fortsætter:

”Vi ønsker, at så mange som muligt får mulighed for at fylde deres hjem med god lyd og en verden fuld af musik. Med dette samarbejde tager vi et stort skridt nærmere målet,” siger Martin Engen, salgschef i SONOS Danmark.

Læs meget mere om SONOS i Elgiganten her: www.elgiganten.dk/sonos

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2013-14 for i alt 5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2013/14 omsatte for i alt 26,9 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 9.200 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057