Gå til indhold
Nu kommer salgssuccesen Chromecast endelig til Danmark

Pressemeddelelse -

Nu kommer salgssuccesen Chromecast endelig til Danmark

Google og Elgiganten kan onsdag meddele, at Chromecast, den lille opfindelse som gør det legende let at få dit yndlingsindhold fra nettet direkte over på dit TV, nu er kommet til Danmark.

Chromecast, som du kan sætte til alle TV’er der har en HDMI-indgang, bruges enkelt ved hjælp af din smartphone, din tablet eller din bærbare PC.

Med din Chromecast får du blandt andet adgang til indhold fra Netflix og YouTube. I tillæg vil Google i tiden fremover lancere en række applikationer og tjenester.

Opfindelsen fra Google tager bare nogle få minutter at sætte op og er meget enkel at bruge. Prisen er i tillæg lav og Chromecast koster kun 270 kroner.

- Chromecast er den enkleste måde at få dit yndlingsindhold fra internettet til TV’et på. Det skal være enkelt for alle at kunne se sine favoritter på TV’et uanset hvor man er, og vi har nu den glæde at lancere Chromecast i en række lande over hele verden, siger Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Chromecast vil i første omgang kun være tilgængelig for salg på nettet, blandt andet på Elgiganten.dk, og vil være på plads i Elgiganten-butikker i første halvdel af april i år.Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser. Elgiganten er kendte mærkevarer til lave priser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S