Gå til indhold
Er du faret vild i PC-junglen? Så er hjælpen nær. Nu vurderes PC'erne hos Elgiganten af det uvildige og troværdige PCMark-værktøj.
Er du faret vild i PC-junglen? Så er hjælpen nær. Nu vurderes PC'erne hos Elgiganten af det uvildige og troværdige PCMark-værktøj.

Pressemeddelelse -

Nu bliver det endnu nemmere at vælge den rigtige PC

Som de første i Europa kan Elgiganten nu vise PC-bedømmelser fra det anerkendte benchmarkingværktøj PCMark, der måler computeres præstationer gennem tests baseret på reelle opgaver. Det regnes blandt de mest troværdige og sikrer kunderne markedets bedste rådgivning.

Elgiganten har indgået eksklusivt partnerskab med den anerkendte benchmarking-virksomhed Futuremark. Det betyder, at Elgiganten som de første i Europa kan vise kunderne direkte, hvordan de forskellige PC’er præsterer, og kunden kan derefter helt enkelt og trygt vælge den PC, der netop opfylder behovet.

Salgschef i Elgiganten, Henrik Eriksen, er glad for samarbejdet, der giver kunderne en enkel og nem måde at få et overblik over de forskellige PC’er.

”PC-markedet kan være lidt af en jungle for den almindelige forbruger. Der er enormt mange specifikationer og svære udtryk, men nu kan vi rådgive og hjælpe vores kunder til den helt rigtige PC til deres behov ved hjælp af PCMarks uvildige bedømmelser. Det gør det enormt let at stille forskellige PC’ere op mod hinanden og give kunden de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige PC,” siger Henrik Eriksen.

Futuremark er et finsk selskab, der blev stiftet i 1997, som er specialister i test og benchmarking af PC’er. Over 250 data-magasiner over hele verden bruger deres testmetoder for at bedømme og vurdere PC’ere.

Markedets mest troværdige rådgivning: Vælg den rette PC helt enkelt

At Danmarks største elektronikkæde vælger at gå sammen med den kendte test-virksomhed Futuremark er helt oplagt, fortæller salgschefen.

”I Elgiganten ønsker vi at give vores kunder en rådgivning som de kan stole på, og nu har vi fået det suverænt bedste værktøj til at gøre netop det. Det er enkelt for vores medarbejdere at forklare kunderne, og kunderne får markedets bedste og mest troværdige rådgivning om køb af PC,” siger Henrik Eriksen.

Helt konkret vil Elgiganten både i skiltningen i kædens 37 butikker vise PCMarks bedømmelser, ligesom den bliver integreret på hjemmesiden Elgiganten.dk og i den ugentlige tilbudsavis.

”Vi vil gøre det så let for kunden som overhovedet muligt, og kan vi allerede vise kunden de forskellige PC- testresultater direkte i vores tilbudsavis og på vores hjemmeside, så bliver det både hurtigere og mere overskueligt for kunden at spore sig ind på den rigtige PC. Jeg tror, at den nye mærkning vil få endnu flere kunder til at vælge at købe deres PC i Elgiganten – simpelthen fordi de ved, at de kan stole på vores rådgivning,” siger Henrik Eriksen.

Læs mere her: www.elgiganten.dk/pcmark

For mere information:

Henrik Eriksen, salgschef Elgiganten

Mobil: 2761 4135 eller på mail: henrik.eriksen@giganten.dk

Related links

Emner


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2015/16 for i alt 5,5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2015/16 omsatte for 33,1 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057

Relateret materiale

Relaterede nyheder