Gå til indhold
Nokia lancerer Lumia 1320 i eksklusivt samarbejde med Elgiganten

Pressemeddelelse -

Nokia lancerer Lumia 1320 i eksklusivt samarbejde med Elgiganten

Nu kommer Nokia Lumia 1320 til Danmark. I et eksklusivt samarbejde med Elgiganten får danske forbrugere nu mulighed for at få glæde af Nokias nye 6” smartphone med både de allernyeste foto-apps og navigationstjenesten HERE.

Med Nokia Lumia 1320 tager Nokia mange af de funktioner, som tidligere kun fandtes i high-end Lumia-modeller og gør dem tilgængelige til en lavere pris.

Nokia Lumia 1320 kommer på hylderne i Elgigantens varehuse sidst i denne uge og kan også bestilles i Elgigantens webshop.

”Vi er super stolte over at kunne præsentere en high-end Nokia til en uhørt lav pris. Vi oplever, at interessen for Windows Phone 8 bliver større og større i takt med at antallet af apps fortsætter med at vokse," siger Michael West, salgschef for tele-produkter i Elgiganten.

Han fortsætter:

"Elgigantens kunder viser generelt rigtig god interesse for smartphones med store skærme, hvilket gør at vi tror meget på Nokia Lumia 1320. Den kombinerer en stor og flot skærm med et lækkert design, så du får det bedste fra begge verdener,” siger Michael West og fremhæver også dens integration med Office-pakken som en stor fordel.

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057