Gå til indhold
Ni ud af ti danskere splejser om julegaverne

Pressemeddelelse -

Ni ud af ti danskere splejser om julegaverne

Danskerne splejser ofte, når de skal købe julegaver, viser en ny undersøgelse. Nu gør Elgiganten det enklere at gå sammen om gavekøb.

Det at give julegaver er blevet en central del af højtiden vi nu er inde i, og når man først køber noget til en man holder af, så ønsker man måske at give lidt ekstra.

En undersøgelse Elgiganten har foretaget ved hjælp af Facebook viser, at danskerne gerne splejser om gaverne, der skal ligge under træet den 24. december.

- Vi ønsker jo alle at glæde så mange som muligt juleaften, og så kan det at splejse om gaverne være en meget fin løsning. Vores undersøgelse viser, at så mange som 87 procent af os gerne splejser om julegaver og at ca. halvdelen vælger at gøre det ofte, siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Undersøgelsen viser også, at næsten 50 procent af os har tippet andre om, at de kan gå sammen og splejse om gaver vi selv ønsker os.

Få hjælp med gaveidéerne og splejsningen

For at gøre det at splejse enklere for kunderne har Elgiganten nu fået lavet en løsning på Elgiganten.dk, hvor man med et par klik hurtigt kan invitere familie, venner og bekendte til at splejse om gaver.

Løsningen er en del af Elgigantens Julegavehjælper, som er blevet til ved at 10.000 danskere har svaret på, hvad de ønsker sig mest til jul.

- Når 90 procent siger de splejser om gaver, så skulle det jo bare mangle at vi sørger for, at det også er enkelt at gøre i praksis. Derfor kan vores Julegavehjælper på Elgiganten.dk nu både hjælpe dig med at finde gaveidéer til dem du er glad for, samtidig med at du får hjælp til at samle folk sammen til at splejse, siger Peder Stedal.

I følge Elgigantens undersøgelse giver 42 procent af os mellem 5 og 9 julegaver denne højtid, mens 24 procent giver mellem 10 og 14 gaver.

Related links

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 5,3 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2014/15 omsatte for i alt 29,8 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S