Gå til indhold
Kraftigt salgshop for TV før fodbold-EM

Pressemeddelelse -

Kraftigt salgshop for TV før fodbold-EM

Danskerne vil se store fodboldøjeblikke på store skærme. Salget af fladskærme har haft en markant stigning i ugerne op mod fodbold-EM som starter i aften. 

I aften klokken 21 sparkes sommerens fodbold-EM endelig i gang og i første kamp mødes værtsnationen Frankrig og Rumænien.

Men det er ikke kun landsholdene, der har forberedt sig til mesterskabet. I ugerne op til fodboldfesten har danskerne virkelig finpudset formen på deres egne tv-stuer.

- Vi har i ugerne op til EM mærket en tydelig stigning i efterspørgslen efter større TV, specielt 55” og opefter er salget i kraftig vækst i disse uger. Det er specielt de bedre specificerede modeller som tilbyder 4K billedkvalitet og eksklusivt design, som er blandt danskernes favoritter op til EM, siger salgschef for radio/tv i Elgiganten, Glenn Manson.

Stigning i salget af soundbars

Han minder om, at den stærke vækst er kommet i en periode, hvor store dele af landet har haft rigtig godt vejr - noget som normalt fører til at danskerne udsætter butiksbesøg og prioriterer udeaktiviteter i stedet.

- Forud for årets EM i Frankrig har vi også set, at danskerne har fået smag for den gode lyd, som jo hører enhver fodboldkamp til. I takt med at tv-skærmene er blevet ultra-tynde, hvilket ikke giver meget plads til indbygget lyd, går danskerne i langt større grad end tidligere efter at supplere tv’et med en soundbar, der giver den gode lyd og fuldender oplevelsen, ” siger Glenn Manson

Gigantisk TV-salg hos vores svenske naboer

Årets fodbold-EM er desværre uden dansk deltagelse, men der er noget der tyder på, at TV-salget havde været endnu større, hvis Åge Hareides drenge var kommet med til mesterskabet.

I nabolandet Sverige, hvor de kan glæde sig over at se Zlatan Ibrahimović & Co. dyste mod Europas bedste, er tv-kunderne nemlig gået regulært fladskærms-amok i de sidste par uger.

- Salget af store fladskærme er steget med næsten 1.700 procent bare i løbet af de sidste dage, udtalte Jessica Wallin fra Elgiganten i Sverige til Aftonbladet for nyligt.

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 5,3 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2014/15 omsatte for i alt 29,8 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark