Gå til indhold

Pressemeddelelse -

København bliver Elgigantens nye skandinaviske hovedkvarter for kundeservice

København bliver hjemsted for Elgigantens nye store kundecenter, der skal servicere kunder i hele Skandinavien. Det giver over 200 nye arbejdspladser i den danske hovedstad.

Elkjøp Nordic, der står bag Elgiganten, har valgt at placere et nyt stort skandinavisk kundecenter i København.

”København bliver nu hovedkvarteret for kundeservice i vores koncern, og det nye topmoderne kundecenter skal hjælpe vores kunder i både Danmark, Sverige og Norge, ” siger Jaan Ivar Semlitsch, CEO for Elkjøp Nordic.

Også Elgigantens danske direktør, Peder Stedal, er glad for at kunne præsentere planerne for det nye fælles kundecenter, der skal hjælpe kunder over hele Skandinavien.

”På det nye store kundecenter her i København vil både danske, norske og svenske medarbejdere besvare henvendelser fra kunderne i alle de skandinaviske lande, siger Peder Stedal.

Større tilgængelighed giver bedre kundeservice

Udover et spritnyt kontor med tilhørende state-of-the-art faciliteter til de omtrent 300 medarbejdere der skal sidde i Ørestad i København, så giver sammenlægningen af de tre skandinaviske kontorer også synergieffekter, der betyder, at kundeservicen kan være endnu mere tilgængelig for kunderne - uden at øge omkostningerne.

”Det nye fælles kundecenter i København betyder, at vi kan tilbyde kunderne mere end før – og stadig holde vores omkostninger i ro, ” siger Peder Stedal og fortsætter: ”Vores branche oplever benhård konkurrence og et prispres uden lige. Kun de aktører, der formår at drive forretningen effektivt og holde omkostningerne nede, overlever. Så enkelt, og så brutalt, er det faktisk, ” siger Peder Stedal.

”Det er et benhårdt marked, og det kommer selvfølgelig kunderne til gode i form af utrolig lave priser på elektronik, ” siger Peder Stedal.

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2015/16 for i alt 5,5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2015/16 omsatte for 33,1 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark