Gå til indhold
Julegaver fra Elgiganten kan byttes helt til 24. januar

Pressemeddelelse -

Julegaver fra Elgiganten kan byttes helt til 24. januar

Der er ingen grund til stress i juledagene! Elgiganten udvider returretten for julegaver i ubrudt emballage. Samtidig lanceres en julegavehjælper på elgiganten.dk for at hjælpe folk med at finde gaver, der sandsynligvis slet ikke skal byttes.

”Gaverne du får fra Elgiganten kan som altid prøves hjemme i op til 14 dage før du bytter dem til andre varer eller får pengene tilbage. Dette gælder også i julen,” siger adm. direktør Peder Stedal og fortsætter:

”Derudover har vi udvidet bytteretten for varer i ubrudt emballage, så de kan byttes helt frem til den 24. januar,” siger Peder Stedal.

Se efter byttebon
For at få pengene tilbage for en julegave, skal kunderne have en byttebon. Den følger med alle gaver købt i Elgiganten.

Ellers gælder de sædvanlige bytteregler: Du kan prøve produktet i op til 14 dage. Vil du bytte skal varen være i lige så god stand, som da den blev købt. Og der er enkelte undtagelser: Mobiltelefoner og produkter med abonnement byttes desværre ikke, mens spil, software og film skal have ubrudt emballage. Disse kan altså ikke prøves hjemme.

Få hjælp til at vælge rigtigt
”Elgigantens medarbejdere har som altid forberedt sig maksimalt til at hjælpe folk med at finde de bedste og de rigtige julegaver. I år har vi også spurgt danskerne til råds for at finde de bedste julegavetips,” fortæller Peder Stedal.

”Vi har spurgt 10.000 danskere hvad de ønsker sig til jul, og baseret på de svar har vi lanceret vores egen julegavehjælper på elgiganten.dk. Hvis du er lidt usikker på, hvad du skal købe, er dette et glimrende sted at starte,” siger Peder Stedal.

Find den perfekte julegave på Elgiganten.dk: Prøv julegavehjælperen her

Julegave-forslag til dem der har alt: Se dem alle her.

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2013-14 for i alt 5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2013/14 omsatte for i alt 26,9 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 9.200 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057