Gå til indhold
Jul på Elgiganten.dk: Gavehjælper og bestillingsfrister

Pressemeddelelse -

Jul på Elgiganten.dk: Gavehjælper og bestillingsfrister

Elgiganten havde næsten fem millioner klik på hjemmesiden i december sidste år, og elektronikkæden forventer nye besøgsrekorder i år. Det er imidlertid ikke kun for at handle, at folk bruger nettet.

- Danskerne er utroligt dygtige til at lave research på nettet før de går i butikken, siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Derfor præsenterer Elgiganten en ny funktionalitet på nettet i år:

- For at yde en ekstra service til dem, der jagter den perfekte julegave, har vi lanceret en julegavehjælper på Elgiganten.dk, hvor 10.000 danskere har fortalt os, hvad de ønsker sig til jul. Baseret på dette har vi lavet en oversigt, hvor folk nemt kan klikke sig frem til de bedste gavetips, siger Peder Stedal.

PRØV ELGIGANTENS JULEHJÆLPER HER!

COLLECT@STORE helt til d. 23 .december

For dem, der vælger at handle gaverne på nettet, er det vigtig at bestille i tide, så pakkerne ligger under juletræet d. 24. december – og ikke hos posten!

Der er kun én måde, man kan nethandle helt frem til d. 23. december, og det er ved at benytte sig af tjenesten Collect@Store: Du reserverer i netbutikken og betaler og afhenter varen i nærmeste varehus samme dag.

- At reservere på nettet og hente og betale i butik er noget vi ved folk ønsker sig i stadig større grad: 45 procent af vore netkunder vælger denne løsning. Og det er jo en utrolig effektiv måde at komme i mål med julehandelen på, siger Peder Stedal.

FRIST VED ONLINEKØB: 20. DECEMBER KL. 10

Vælger du at få varerne tilsendt fra elgiganten.dk skal de bestilles inden d. 20. december kl. 10:00.

(Leveringstiderne er baseret på postens estimat. Vi tager forbehold for forsinkelser i postgangen.)

SE ALLE JULE-INFORMATIONER FRA ELGIGANTEN HER.

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2013-14 for i alt 5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2013/14 omsatte for i alt 26,9 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 9.200 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057