Gå til indhold
Grand opening af Elgigantens nye flagship store på Strøget i København

Pressemeddelelse -

Grand opening af Elgigantens nye flagship store på Strøget i København

På lørdag d. 4. marts kl. 8 er Elgiganten klar til at løfte sløret for kædens nye store flagskibsbutik på Strøget i København. Dørene slås op til en gigantisk åbningsfest, og der bliver tale om Danmarks flotteste og mest nyskabende elektronikbutik, lover adm. direktør Peder Stedal.

Efter måneders ombygning, nyindretning og minutiøs planlægning er adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal, på lørdag kl. 8.00 klar til at løfte sløret for kædens nye strøgbutik i hjertet af København.

”Jeg tør godt sige, at det er blevet Danmarks suverænt flotteste elektronikbutik. Det er en rigtig flagskibsbutik med alt det nyeste og bedste samlet på hele 3 etager midt i København – og selvfølgelig stadigvæk med vores kendte lave priser, ” siger adm. direktør Peder Stedal.

SE FLERE BILLEDER I BUNDEN.

”Vi gør meget ud af, at det skal være en inspirerende oplevelse at handle i Elgiganten, og med butikken på Strøget i København har vi sat helt nye standarder for, hvordan en elektronikbutik kan se ud og hvilke produkter man kan have på hylderne,” siger Peder Stedal.

Han fortæller, at der fx vil være nordisk premiere på det helt nye tapet-tynde fladskærms-TV fra LG. Det er første gang, det er udstillet og til salg i Norden efter det høstede store roser på januars store CES-messe.

3 store etager fyldt med elektronik, services og god rådgivning

I de 2.000 m2 store lokaler midt på Strøget i København er der på 3 etager samlet alt det bedste fra elektronikkens verden.

”Hvad end du skal have en ny smartphone, fladskærm eller en ny elektrisk tandbørste, så kan du få det hos os på Strøget, ” siger Peder Stedal.

Udover elektronik og hvidevarer indeholder den nye flagskibsbutik også en stribe nye tiltag og tilbud. For eksempel kan byens øvrige butikker og erhvervsdrivende se frem til at kunne handle alt hvad de har behov for i elektronik og elektriske produkter i Elgiganten på Strøget.

SE FLERE BILLEDER I BUNDEN.

”Med det nye erhvervscenter i Elgiganten på Strøget har alle erhvervsdrivende mulighed for se vores store sortiment og samtidig få rådgivning fra vores erhvervskonsulenter,” siger Peder Stedal.

Kunder i den nye strøgbutik kan desuden glæde sig til et spritnyt Samsung showroom og en Apple Shop, der desuden har en Apple Repair Shop tilknyttet.

”I den nye Elgiganten Flagship Store på Strøget i København får vi ikke alene en nyskabende butik i indretning og design, men vi får også alt det bedste samlet på ét sted. Vi har simpelthen hele paletten inden for produkter, services og rådgivning, ” siger Peder Stedal.

”Jeg kan garantere, at det bliver et brag af en åbningsfest på lørdag d. 4. marts kl. 8 med rablende lave priser, og Strøget bliver nok lidt mere livligt end det plejer at være, ” slutter adm. direktør Peder Stedal.

Alle tilbuddene offentliggøres på denne side i morgen onsdag kl. 19.

Related links

Emner


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2015/16 for i alt 5,5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2015/16 omsatte for 33,1 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark