Gå til indhold
Fremtidens Elgiganten åbner i Vejle – nyt, større og bedre

Pressemeddelelse -

Fremtidens Elgiganten åbner i Vejle – nyt, større og bedre

Elgiganten i Vejle flytter til helt nye og større lokaler – går fra 800 m2 til 2.200 m2. Vi vil give kunderne fremtidens varehus, fortæller varehuschefen.

Elgiganten og Vejle har vist sig at være et rigtig godt match. Faktisk så godt, at Elgiganten med tiden er vokset ud af det nuværende 800 m2 store varehus på Damhaven 3. 

Derfor har Elgiganten besluttet at flytte varehuset til helt nye og større lokaler kun et stenkast derfra på Damhaven 9.

Varehuschef i Elgiganten Vejle, Mich Petersen, er begejstret ved udsigten til det nye varehus.
”Vi er rigtig glade for at være i Vejle, og vi har længe ønsket at opgradere Elgiganten her, så da vi fik muligheden for at åbne i nye og meget større lokaler slog vi til,” siger Mich Petersen.

Han fortæller, at det nye varehus i alt bliver på hele 2.200 m2. Og den ekstra plads agter Mich Petersen at bruge til at give kunderne i Vejle en oplevelse, som de ikke har fået før.

”I de nye og større lokaler kan vi tilbyde kunderne en helt ny og inspirerende handle-oplevelse. Det betyder et langt større udvalg, flottere udstilling, hvor man kan se og prøve produkterne, og ikke mindst får vi nu et mere inspirerende og behageligt varehus, til glæde både for vores medarbejdere og vores kunder,” siger Mich Petersen.

”Kort sagt ønsker vi at skabe fremtidens Elgiganten her i Vejle,” siger han. 

Næste kapitel for Elgiganten i Vejle

Også fra Elgigantens administrerende direktør, Peder Stedal, er der begejstring over det nye projekt i Vejle.

”Vi har i et stykke tid været på udkig efter større lokaler i Vejle, og derfor er vi enormt tilfredse med, at det nu i samarbejde med projektudviklingsfirmaet COBO i Horsens er lykkedes at skabe netop de rammer, som vi har ønsket for vores nye varehus,” siger Peder Stedal og fortsætter:

”Orla Kjeld Bothe fra COBO i Horsens har tidligere hjulpet os med opførelsen af vores varehuse i både Horsens og Viborg, og derfor ved han præcis hvilke ønsker vi har, og der bliver ganske enkelt tale om et varehus i en klasse for sig her i Vejle,” siger Peder Stedal om det nye varehus, som han forventer, vil stå færdigt i sommeren 2015.   

Elgiganten i Vejle slog første gang dørene op i 2008 på Vedelsgade i beskedne 200 m2 og med kun få varer. Det blev i februar 2010 opgraderet til 800 m2 på Damhaven 3 med væsentlig flere varer, og nu er næste kapitel altså klar til at blive skrevet i Elgigantens Vejle-eventyr - i spritnye lokaler på Damhaven 9.Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone.


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057