Gå til indhold
Åshild Indresøvde, nordisk brand-direktør i Elgiganten modtager World Branding Award i Kensington Palace i London torsdag aften.
Åshild Indresøvde, nordisk brand-direktør i Elgiganten modtager World Branding Award i Kensington Palace i London torsdag aften.

Pressemeddelelse -

Elgiganten vinder prestigefyldt branding-pris

Kæden modtog den prestigefulde pris World Branding Award i Kensington Palace i London torsdag aften. ”En fantastisk anerkendelse og en bekræftelse på, at vi har gjort meget rigtigt,” siger Åshild Indresøvde, nordisk brand-direktør i Elgiganten.

World Branding Awards uddeles af organisationen World Branding Forum og gives til brands, der har udmærket sig i særlig grad. Tidligere vindere af prisen tæller selskaber som Amazon, Apple, BMW og Coca Cola, og årets vinder i Norden er altså Elgiganten.

”Vi er meget stolte over at vinde denne pris. Vi har aktivt valgt at udvikle og styrke vores brand, og vi har opbygget en stærk nordisk brandtradition. Samtidig har vi været villige til at investere betydeligt i udviklingen af vores brand, siger Åshild Indresøvde.

Juryens vurdering bygger på en helhedsanalyse af brandets styrke, hvor økonomiske resultater, reklame, PR og sociale medier er blandt de afgørende faktorer.

”Prisen er en anerkendelse af den indsats, der er blevet lagt i at opbygge og vedligeholde brandets synlighed i et marked i konstant forandring,” siger bestyrelsesformand i World Branding Forum, Richard Rowles.

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten Danmark, er stolt og ydmyg over prisen.

”Det er altid rart, når der bliver lagt mærke til det arbejde vi laver – ikke mindst når der er tale om international opmærksomhed. I de seneste år har vi opbygget et solidt team, som over tid har udviklet sig i takt med brandet, og jeg glæder mig til at dele prisen med alle medarbejdere," siger Peder Stedal.

Knaldhård konkurrence

Det er ikke enkelt at komme gennem nåleøjet og vinde World Branding Award. Vinderen kåres således af både en fagjury og af stemmer fra offentligheden samt en forbrugerundersøgelse. Derfor er prisen ifølge Åshild Indresøvde også en tillidserklæring fra kunderne.

”Det er en knaldhård kamp hver dag at skulle vise sig frem som et attraktivt alternativ og at vinde tilliden fra en stadig mere oplyst kundegruppe. Prisen her er en bekræftelse på, at vi har gjort meget rigtigt,” siger Indresøvde.

Om World Branding Awards

World Branding Awards er en international pris, som bliver uddelt til globale og nationale mærkevarer for deres arbejde og præstationer inden for opbygning af mærkevarer. Priserne uddeles af World Branding Forum, der er en global non-profit-organisation med base i London. Organisationens formål er at øge standarden i opbygning af brands til glæde for forbrugerne og branchen selv. Siden 2015 er prisen blevet uddelt i Kensington Palace i London.

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2018/19 for i alt 6,2 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2018/19 omsatte for 38,3 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057
Kundeservice

Kundeservice

Pressekontakt 70 80 70 70