Gå til indhold
Elgiganten søger gadget-entusiaster til sommerens fedeste job

Pressemeddelelse -

Elgiganten søger gadget-entusiaster til sommerens fedeste job

Hvem lytter man til før man går på indkøb efter et nyt produkt?  Oftere og oftere er svaret på det spørgsmål: ”Andre forbrugere".

Undersøgelser viser nemlig at 7 af 10 af os stoler på produkttest foretaget af andre*, mens 9 af 10 opgiver at de lader sig påvirke af sådanne tests. **.

- Vores kunder kan godt lide at lytte til hvad andre synes, og derfor søger vi nu to entusiastiske unge mennesker, som til sommer får chancen for at fortælle hele Danmark hvilke af vore produkter der er bedst i test. For at få jobbet skal du kunne levere rapporter i form af tekst, billeder og færdig redigeret film. Hvis du formår at kombinere kvalitet og en solid dose kreativ humor, så er der god chance for, at jobbet er dit,” siger Elgigantens HR-chef, Ronni Stormbach.

Og at produkttests er noget, som danskerne godt kan lide, har Elgiganten fået syn for tidligere.

- Vi kører regelmæssige produkttests, hvor alle interesserede kan ansøge om at blive tester via vores Facebook-side, og der melder sig ofte over 1.000 ansøgere til at teste et produkt, så meget tyder på, at mange synes det er sjovt,” siger Ronni Stormbach.

 For at få sommerjobbet som produkttester, skal du være god til at skrive og både kunne tage billeder og filme.  

Gå ind på Instagram @ElgigantenDK, tag en selfie og lav en kort video med tagget #elgigantensommerjob. 

Du kan også sende en ansøgning til socialmedia@elgiganten.dk og vedhæfte filmen. Ansøgningsfrist er 23. maj.

* Undersøgelse gennemført af Nielsen i 2012, 28.000 respondenter i 56 lande

** Undersøgelse foretaget af Dimensional Research for Zendesk i 2013, 1.046 respondenter

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057