Gå til indhold
Elgiganten skal ansætte op mod 50 nye medarbejdere i Fredericia
Elgiganten skal ansætte op mod 50 nye medarbejdere i Fredericia

Pressemeddelelse -

Elgiganten skal ansætte 50 medarbejdere til nyt varehus i Fredericia – kom til infoaften!

Mandag den 20. september kl. 18.00-20.00 inviterer Elgiganten til informationsaften i forbindelse med åbning af nyt varehus i Fredericia. Elgiganten forventer med den nye åbning at ansætte op mod 50 nye medarbejdere.

I samarbejde med Jobcenter Fredericia inviterer Elgiganten indenfor i T-Hansen loungen på Monjasa Park til en aften om de ledige stillinger, som er slået op i forbindelse med åbningen af Elgigantens nye varehus til efteråret.

Ved aftenens arrangement vil der være mulighed for at høre mere om Elgiganten som arbejdsplads og tale med en række medarbejdere om de ledige del- og fuldtidsstillinger, Elgiganten ønsker at få besat. Stillinger lige fra sælger, salgsansvarlig og kasseassistent til kasseansvarlig, lagerassistent og supportansvarlig – og flere til.

Thomas Valder Pedersen, regionschef i Elgiganten, opfordrer til at man kommer forbi og hører nærmere: ”jeg håber, at vi vil se en masse med interesse for Tech-branchen og for Elgiganten. Vi ser i hvert fald meget frem til at fortælle mere om, hvem vi er, hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads og om de ledige stillinger vi tilbyder. Og så glæder vi os selvfølgelig enormt meget til at slå dørene op for vores mange kunder i Fredericia til november. ”

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, har tidligere udtalt om det kommende varehus i Fredericia: ”Vi har selvfølgelig store forventninger til vores nye varehus - til glæde for vores kunder. Ud over at skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse helt naturligt fører med sig, slår vi også dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning. Et koncept, der binder online og butik sammen med services som både Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i Fredericia og omegn mulighed for nemt at bestille og betale varer online - og hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld en service vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter, også dem der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten.”

Elgigantens nye varehus i Fredericia forventes at blive indviet af borgmester Steen Wrist og Peder Stedal og vil stå klar i tide til årets julehandel.

Informationsaftenen finder sted den 20. september kl. 18.00-20.00

Adresse: Monjasa Park - T-Hansen Loungen - Vestre Ringvej 100

Emner

Tags

Regions


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemmeelektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2019/20 for i alt 6,4 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2019/20 omsatte for 41,8 milliarder norske kroner.

Der er i alt 414 varehuse og ca. 10.000 medarbejderei Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S