Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Elgiganten på vej til Grenaa

Der har i længere tid være en positiv summen af aktivitet på Hesselvang i Grenaa – og nu melder Elgiganten samt 5 andre butikskæder deres ankomst i samarbejde med bygherren Innovater.

Med et nyetableret detailområde beliggende lige ud til Århusvej, den primære indfaldsvej til Grenaa, og et samlet butiksareal på ca. 5.500 m2 har bl.a. Elgiganten set mulighederne i både byen og området.

Peder Stedal, adm. direktør, udtaler: ”Vi glæder os meget over at åbne varehus i Grenaa i slutningen af 2023. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Innovater som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kommer til at nyde godt af et varehus af høj standard. Med ca. 2.000 m2 til rådighed vil vi tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde-hvidevarer til gaming samt vores nyeste Apple-shop-in-shop koncept til de af vores kunder, der ønsker særlig rådgivning og reparation af deres Apple produkter som tablets, telefoner og ure. Endelig ser vi frem til at blive en del af en ny større retail-park med flere andre stærke butikskoncepter, som vi allerede er glade naboer til i flere byer. Vi glæder os meget over den både stærke og synlige beliggenhed, hvor kunder fra Grenaa og omegn vil komme til at møde et bredt og varieret butiksmiks.”

Andreas Bagunck, udviklingschef hos Innovater, tilføjer: ”Det har været en særdeles positiv proces, hvor både Norddjurs Kommune og butikskæderne har haft ja-hatten på. Libak Retail har gjort et stort stykke arbejde med at få lejerne på plads til første etape, som består af seks nye butikker. Vi har stadig et lille restareal i området, som vi nu går i gang med at få udviklet. Det er dejligt at kunne mærke den optimisme, der hersker i branchen og muligheden for at kunne komme endnu tættere på kunderne i Grenaa og omegn. Vi glæder os meget til snart at komme i gang med byggeriet.”

Når Elgiganten slår dørene op i slutningen af 2023, bliver det med naboer som bl.a. MaxiZoo og T. Hansen.

Emner

Kategorier


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark