Gå til indhold
Elgiganten på Copenhagen Games:  Mød Astralis, verdens bedste CounterStrike-hold

Pressemeddelelse -

Elgiganten på Copenhagen Games: Mød Astralis, verdens bedste CounterStrike-hold

Hils på verdens bedste CounterStrike-hold Astralis på Elgigantens stand, når Copenhagen Games slår dørene op til fire dages gaming i verdensklasse i Øksnehallen i København.

Elgiganten er stolt partner på Danmarks største gaming-event Copenhagen Games, der løber af stablen fra 12.-15. april.

På Copenhagen Games kan man opleve nogle af verdens bedste eSport-udøvere helt tæt på og få en verdensklasse gaming-oplevelse.

Elgiganten har opsat en gigantisk stand på messen med over 200 m2 ren gaming-udstyr.

Hils på kendte gæster: Astralis og NiP

På Elgigantens stand vil det blandt andet være muligt at hilse på verdens bedste CounterStrike-hold Astralis, og Xizt” fra det legendariske Ninjas in Pyjamas CS:GO-hold kommer også forbi.

I Elgigantens shop på Copenhagen Games vil der bl.a. være produkter fra MSI, Lenovo, Acer Predator, Logitech, AK Racing, Arozzi og ikke mindst Elgigantens nye Dreamhack PC line-up.

Standen byder desuden på helt særlige tilbud på over 100 forskellige produkter til priser, der kun gælder på Copenhagen Games.

Elgigantens gaming-ansvarlige, Roger Rasmussen, er glad for at kunne deltage i årets Copenhagen Games.

”Vi satser stort på gaming i Elgiganten og vi har et fantastisk udvalg i de bedste produkter til gaming. Derfor er det helt naturligt, at vi selvfølgelig skal være med, når det største danske gaming-event afholdes,” siger Roger Rasmussen.

”Jeg kan garantere, at det bliver fire fede dage med alt hvad hjertet begærer indenfor gaming, og jeg glæder mig enormt til at hilse på en masse mennesker til Copenhagen Games,” siger Roger Rasmussen.

For mere information: https://www.elgiganten.dk/cphgames

Related links

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2015/16 for i alt 5,5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2015/16 omsatte for 33,1 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark