Gå til indhold
Elgiganten opruster: Lancerer kundeklub med medlemsfordele

Pressemeddelelse -

Elgiganten opruster: Lancerer kundeklub med medlemsfordele

Den landsdækkende elektronikkæde introducerer nu en medlemsklub, der skal gøre tilbud og kommunikation endnu mere målrettet og relevant for kunderne.

Relevant information, særlige tilbud og VIP-adgang. Det er blandt de nye fordele som medlemmer af Elgigantens kundeklub kan se frem til. Det fortæller adm. direktør Peder Stedal.

”Kundeklubben skal være med til at løfte os endnu et skridt ind i fremtiden, hvor både relevans og 1 til 1 markedsføring kommer til at spille en vigtig rolle i forholdet til vores kunder. Med kundeklubben kan vi nu blive endnu mere relevante for vores kunder og skræddersy tilbud til dem, så de får endnu bedre oplevelser hos os,” siger Peder Stedal.

Millioner af kunder – tilbud der er relevante til den enkelte

Hvert år tager Elgiganten imod over 12 millioner besøgende i varehusene og 40 millioner på nettet. Med en kundemasse på den størrelse fortæller direktøren, at det er vigtigere end nogensinde at ramme rigtigt så tidligt som muligt i købsprocessen. Det giver ganske enkelt gladere kunder.

”Vi har rigtig mange kunder, og hvis vi ved mere om dem kan vi tilbyde dem endnu bedre kundeoplevelser. Derfor har vi set på forskellige måder vi kan bygge loyalitet på, og samtidig komme tættere på vores kunder. Målet er, at kunderne som besøger os, uafhængig af i hvilken kanal, skal få den hjælp og vejledning som skal til for at man bliver glad for sit valg. At vi så derudover også kan tilbyde eksklusive klubtilbud, faste rabatter og VIP-shopping er fordele, som vi ønsker at vores kunder skal have,” siger Peder Stedal.

Kendte streamingtjenester med i klubben

Der er endnu flere fordele ved at melde sig ind i klubben, fortæller direktøren.

”Vi har stor tro på at skræddersyede tilbud og relevant kommunikation er noget kunderne vil synes godt om. Samtidig mener vi også, at vi kan tilføre noget nyt til vores klubmedlemmer ved at have attraktive samarbejdspartnere og særlige tilbud. Derfor er vi glade for, at vi har fået lavet aftaler med nogle af de mest populære streamingtjenester, som vores kundeklubmedlemmer kan nyde godt af,” siger Peder Stedal.

Læs mere om Elgigantens kundeklub her: www.elgiganten.dk/kundeklub

Related links

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2018/19 for i alt 6,2 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2018/19 omsatte for 38,3 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057