Gå til indhold
Elgiganten kommer til Skive

Pressemeddelelse -

Elgiganten kommer til Skive

For blot få uger siden kunne Elgiganten løfte sløret for nye varehusplaner i Grenaa. Nu er elektronikkæden klar med endnu en åbning i det jyske – denne gang i Skive.

Peder Stedal, adm. direktør, udtaler: ”Vi glæder os meget over at kunne dele nyheden om vores planer for Skive. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Daugaard Pedersen som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kan se frem til et varehus af høj standard. Med ca. 2.000 kvadratmeter til rådighed kommer vi til at tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde-hvidevarer til gaming. Herudover kan vores kunder se frem til en større Epoq-køkkenafdeling, hvor inspiration kan hentes, tegninger udarbejdes og nyt køkken og bryggers kan handles. Herudover vil man også kunne finde vores nyeste Apple-shop-in-shop koncept til de kunder, der ønsker særlig rådgivning og reparation af deres Apple-produkter som tablets, telefoner og ure.”

Omtrent 50 ledige stillinger skal besættes hen mod varehusets åbning i efteråret 2024. Peder glæder sig til at kunne slå dørene op til det nye varehus sammen med nuværende og nye medarbejdere: ”Vi ser frem til at blive en del af en ny større retailpark med flere velrenommerede butikskæder, som vi kender særdeles godt fra flere andre byer. Vi er meget tilfredse med den fine beliggenhed, hvor kunder fra Skive og omegn kan glæde sig til at møde et stærkt og bredt udvalg af varer til markedets laveste priser.”

Anders Bech Mathiesen, projektudviklingsdirektør i Daugaard Pedersen, tilføjer: “På byens og projektets vegne er vi både stolte og glade over, at Elgiganten har takket ja til at være med. For os er Elgiganten en ankerbutik, der er med til at forstærke projektets attraktivitet – både for kunder og andre kæder. Selve byggeriet forventer vi at gå i gang med om et års tid, så butikkerne kan blive klar til at åbne i løbet af 2024.”


Emner

Kategorier

Regions


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark