Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Elgiganten klar med ny stor butik i Frederiksberg Centret

Fredag d. 25. august er Elgiganten klar til at løfte sløret for kædens nyindrettede butik i Frederiksberg Centret. Dørene slås op til åbningsfest kl. 7.00, og adm. direktør Peder Stedal lover vanvittige tilbud.

Efter måneders ombygning og indretning er adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal, på fredag kl. 7.00 klar til at løfte sløret for kædens city-butik i hjertet af Frederiksberg.

”Jeg tør godt love, at det er blevet Frederiksbergs suverænt flotteste elektronikbutik. Vi har taget alle de bedste erfaringer med fra vores nye flagskibsbutik på Strøget og overført dem til Frederiksberg. Alt det nyeste og bedste inden for elektronikken og hvidevarernes verden har vi samlet på 2 etager i Frederiksberg Centret – naturligvis stadigvæk med vores velkendte lave priser, ” siger adm. direktør Peder Stedal.

”I Elgiganten er vi optagede af, at det skal være en inspirerende oplevelse at handle elektronik og hvidevarer, og med butikken her har vi sat nye standarder for, hvordan en centerbutik kan se ud,” siger Peder Stedal.

2 etager fyldt med elektronik, hvidevarer og køkken

I de over 700m2 store lokaler midt på Frederiksberg i København er der på 2 etager samlet alt det bedste fra elektronikkens verden.

”Hvad end du skal have en ny smartphone, fladskærm, vaskemaskine, et nyt køkken eller en ny elektrisk tandbørste, så kan du få det hos os i Frederiksberg Centret, ” siger Peder Stedal, der fortæller at butikken også kommer til at rumme en Apple-afdeling.

Udover elektronik og hvidevarer indeholder den nye centerbutik også en række nye tiltag og tilbud. For eksempel får butikken en inspirerende udstilling med EPOQ, Elgigantens kvalitetskøkkener til lav pris.

”I den nyindrettede Elgiganten i Frederiksberg Centret får vi ikke alene en nyskabende butik i indretning og design, men vi får også alt det bedste samlet på ét sted – det gælder også vores køkkener fra EPOQ, hvor kunderne nu kan lade sig inspirere. Det betyder altså, at vi har alt samlet på ét sted. Vi har hele paletten, uanset om man er på jagt efter en ny bærbar PC, en ny vaskemaskine eller et nyt køkken. I Elgiganten i Frederiksberg Centret kan vi tilbyde kunderne det hele,” siger Peder Stedal.

Han fortæller, at den gode kundeoplevelse som altid er i fokus, hvorfor den velkendte Happy or Not-stander også vil være at finde i den nye butik. Her opfordrer Peder Stedal kunderne til at give en tilbagemelding efter endt besøg.

”Vi elsker glade kunder i Elgiganten, og vi sætter en ære i, at de får en god oplevelse, når de besøger os. Det gælder i allerhøjeste grad også når vi åbner nye butikker. Vi ønsker at det bliver en kæmpe fest,” siger Peder Stedal.

Related links

Emner

Kategorier


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2015/16 for i alt 5,5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2015/16 omsatte for 33,1 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark