Gå til indhold
Casper Mortensen, Elgiganten, og Rico Corneliussen, Esport Danmark
Casper Mortensen, Elgiganten, og Rico Corneliussen, Esport Danmark

Pressemeddelelse -

Elgiganten indgår 3-årigt samarbejde med Esport Danmark

Elgiganten har i årevis støttet esporten i Danmark på både forenings- og forbundsniveau. Et nyt samarbejde med Esport Danmark, som træder i kraft fra 1.september 2021, skal være med til at styrke og støtte esportens bredde og elite yderligere.

Den 1. september indgår Elgiganten og Esport Danmark samarbejde. Et samarbejde, der har til formål at styrke og støtte esportens nuværende og fremtidige spillere på tværs af alder, køn og erfaringsniveau.

Elgiganten vil i løbet af samarbejdet bl.a. bistå med professionel rådgivning omkring produkter og indretning samt fungere som faciliterende og rådgivende partner på en række landsdækkende events og projekter.

Casper Mortensen, Assistant Sales Manager Tech, siger om samarbejdet: ”I Elgiganten arbejder vi ud fra devisen om, at esport er for alle. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi har indgået samarbejde med lige præcis Esport Danmark: et landsdækkende forbund, der både arbejder med bredde, elite og talentudvikling. Det giver os en unik mulighed for at tilbyde rådgivning til alle med interesse for esport og være med til at skabe nogle helstøbte oplevelser og events for vores mange gamere landet over.”

Danmark har indtaget førerpositionen for esport. Samtidig har interessen for gaming og esport aldrig været større. Casper udtaler: ”Vi vil naturligvis gerne være med til at sikre vores førerposition. Det er klart. Men i Elgiganten ønsker vi ikke bare at støtte en bestemt gruppe. Vi ønsker at være til stede for alle. Både eliteudøverne og dem, der endnu ikke er kommet i gang. Et samarbejde med Esport Danmark giver os den perfekte mulighed for at samarbejde herom og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.”

Rico Corneliussen, adm. direktør i Esport Danmark siger om samarbejdet: ”Det er en fornøjelse, når man laver noget som giver værdi for hele bredden af esport. Esport Danmark er forbundet for alle, som har med esport at gøre. Elgiganten har været med fra starten ligesom os selv, derfor er det en naturlig ting, at vi ender ud i et samarbejde.”

Ud over samarbejdet med Esport Danmark, samarbejder Elgiganten også med bl.a. DGI Esport og er desuden hovedpartner for Sørby esport, Copenhagen Flames og DreamHack mv.

Elgiganten har hidtil været repræsenteret ved NPF, ODINCON/ESL Pro League Odense, Blast Pro Series Copenhagen, eSuperligaen mf.

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemmeelektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2019/20 for i alt 6,4 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2019/20 omsatte for 41,8 milliarder norske kroner.

Der er i alt 414 varehuse og ca. 10.000 medarbejderei Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S