Gå til indhold
Elgiganten i Slagelse genåbner med kæmpefest

Pressemeddelelse -

Elgiganten i Slagelse genåbner med kæmpefest

Når Elgiganten i Slagelse slår dørene op den 1. maj kl. 7 bliver det i en ny og moderne udgave med endnu større udvalg og endnu flottere udstilling. Det moderniserede varehus på over 2.600 m2 kommer desuden til at rumme en helt ny køkkenafdeling med mærket Epoq. Der ansættes desuden yderligere 5-10 nye medarbejdere.


Varehuschef Leif Sønderstgård fortæller, at der bliver tale om et af Sydsjællands største elektronikvarehuse, der samtidig får en spritny afdeling med køkkener af mærket Epoq.
”Vores varehus her i Slagelse trængte til en opfriskning og modernisering, og resultatet er blevet i særklasse. Kunderne kan se frem til at træde ind i et moderne varehus, der samtidig rummer en funklende ny afdeling med vores køkkener af mærket Epoq. Jeg glæder mig meget til at vise varehuset frem med en masse gode tilbud på åbningsdagen den 1. maj,” siger varehuschef Leif Sønderstgård.


Køkkener, større udvalg og mere miljøvenligt
Efter den indvendige ombygning er der også blevet plads til endnu flere produkter i varehuset, fortæller Leif Sønderstgård. Det drejer sig for eksempel om endnu s flere udstillede hvidevarer, fladskærme, computere og smartphones.


Desuden har Elgiganten i Slagelse fået en helt ny køkkenafdeling, der præsenterer køkkener af Elgigantens eget mærke, Epoq. Det er kvalitetskøkkener til de velkendte lave priser.
Med alle de nye tiltag i varehuset, har det også været oplagt at tænke miljøhensyn ind. Derfor har Elgiganten i Slagelse installeret avanceret energistyring, der sikrer, at driften er så miljøvenlig som muligt. Der er tilmed anvendt LED-belysning i stedet for traditionelle lysstofrør. Det resulterer i mindre strømforbrug og et langt mere behageligt lys i varehuset for både kunder og medarbejdere.
”Varehuset er klar til at gå ind i fremtiden på alle tænkelige måder,” fortæller varehuschefen og fortsætter:


”Det har været et stort ønske at få et moderne varehus i Slagelse til glæde for både kunder og medarbejdere. Det har vi nu, og jeg er ikke i tvivl om, at kunderne vil sætte pris på forbedringerne. Jeg tror meget på, at gode indkøbsoplevelser skabes af stort udvalg, lave priser og god vejledning i inspirerende omgivelser,” siger Leif Sønderstgård, varehuschef i Elgiganten Slagelse.

SE ÅBNINGSAVISEN HER

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057