Gå til indhold
Lørdag den 11. november er der premiere på verdens største shoppingdag, Singles' Day, i Elgiganten.
Lørdag den 11. november er der premiere på verdens største shoppingdag, Singles' Day, i Elgiganten.

Pressemeddelelse -

Elgiganten henter verdens største shoppingdag til Danmark

Lørdag den 11. november er der Singles Day-premiere i Elgiganten. "Singles Day kan blive lige så stor som Black Friday," siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Nu kommer verdens største shoppingdag til Danmark.
Singles Day falder hvert år den 11. november og er verdens største shopping-dag på nettet.

Fænomenet startede i Kina i 90'erne og er gået fra at være en dag, hvor man fejrer alle singler til at blive en dag, hvor du gør noget ekstra for dig selv, uanset parforholdsstatus.

Den næsten eksplosive vækst for Singles Day har fået dagen til at sprede sig langt ud over Kinas grænser. Nu kommer Singles Day til Danmark.

"Som markedsleder er det vigtigt for os at lytte til kundernes ønsker og være med på de nye trends og tendenser. Vi var blandt de første til at holde Black Friday i Danmark, som er blevet en formidabel succes. På bare fem år er Black Friday gået fra at være et helt nyt og ukendt fænomen til at blive Danmarks største handelsdag. Vi tror, at Singles Day kan blive lige så stor, "siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

"Vi vil fortsætte med at være danskernes førstevalg, når de skal købe hvidevarer og hjemmeelektronik, og vi følger derfor de globale tendenser i markedet og ikke kun de danske. Singles Day er startskuddet for den mest intense periode i løbet af året med både Black Friday og julehandel lige rundt om hjørnet. De produkter vi sælger er utrolig vigtige for folk i dag, så vi forventer massiv travlhed,” siger Peder Stedal.

Instagram-stjerne i front for Singles’ Day

Singles Day-kampagnen lanceres med en serie film af og med Fat Jewish. Det er første gang Instagram-stjernen fra New York samarbejder med et nordisk brand.

Vi er altid på jagt efter de bedste måder at nå ud med budskaber på. Fat Jewish har brugt sin unikke stemme og personlighed til at få opmærksomhed om vigtige temaer, et eksempel er hans online-spinningklasse for hjemløse. Vi elsker folk som tager initiativ og snakker højt om det de tror på. Hans enorme følgerskare viser, at han kommer igennem med sine budskaber, ” siger Peder Stedal.

Selv har Fat Jewish naturligvis også en humoristisk kommentar til samarbejdet.

“Advertising in Europe is absolutely incredible and always pushing the boundaries, I'd love to go to Denmark soon for a visit and then meet someone, get pregnant and start a family and live there forever" siger Josh Ostrovsky aka. The Fat Jewish.

Fakta om Fat Jewish:
Josh Ostrovsky er fra New York og er kendt for sin enorme følgerskare i sociale medier, hans TV-optrædener, film, musik og modedesign – for at nævne nogle af hans projekter. Han gør alt fra at arrangere spinningtimer for hjemløse til at vise sine design under New Yorks modeuge. Han har aldrig lavet aktiviteter eller projekter i Norden, og gør nu sin debut sammen med Elgiganten i promoveringen af Singles Day.

Fakta om Singles Day:
Singles’ Day startede som en fejring af single-husstanden, oprettet af Nanjing Universitet i Kina i 1993. Mottoet var – og er stadig – vær stolt af at være single. Konceptet er vokset langt udover Kina og har udviklet sig fra kun at være en festdag til også at blive verdens største shopping-dag på nettet. Store elektronikforhandlere som Alibaba og Amazon har fejret Single Days i flere år.


Det er første gang Elgiganten kører en Singles’ Day-kampagne. Den gælder både på elgiganten.dk og i landets 37 varehuse fra på lørdag kl. 10. 

Related links

Emner

Kategorier


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 37 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2016/17 for i alt 5,9 milliarder danske kroner.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen. Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S