Gå til indhold
35 års garanti på Epoq køkkener fra 1. november 2021
35 års garanti på Epoq køkkener fra 1. november 2021

Pressemeddelelse -

Elgiganten har godt nyt til sine køkkenkunder: 35 års garanti

I Den udvidede garantiordning gælder for elementer og dele som fx skabe, fronter og dæksider. Men garantien gælder også for bevægelige dele såsom hængsler, skuffer og udtrækkelige enheder samt bordplader, vaske og håndtag.

Bo Jensen, Sales Manager, siger: ”Vi ved, at køkkenet er et rum, hvor man tilbringer meget tid, og at det af mange bliver regnet som husets hjerte. Derfor er det vigtigt for os at kunne forvisse vores kunder om, at kvaliteten af vores produkter vil møde deres forventninger - og mere til. Det kan vi med vores 35 års garantiordning. Med den er vi endda i stand til at tilbyde markedets bedste garantiordning.”

Siden 2011 har Elgiganten leveret moderne Epoq-køkkener af høj kvalitet til en lav pris. Elgigantens kunder stiller høje krav til både valg af materialer og design. Krav vi nu er blevet endnu bedre i stand til at imødekomme med en 35 års garanti.

Bo afslutter: ”vores kunder bor forskelligt og lever forskelligt. Nogle har en stor familie, mens andre har en lille eller til og med bor alene. Det vigtigste for os er, at alle, der køber køkken hos Elgiganten, er trygge ved, at de får den kvalitet, vi lover.”

Den nye garantiordning gælder for køb foretaget fra og med den 1. november 2021.

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemmeelektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2019/20 for i alt 6,4 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2019/20 omsatte for 41,8 milliarder norske kroner.

Der er i alt 414 varehuse og ca. 10.000 medarbejderei Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser. Elgiganten er kendte mærkevarer til lave priser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S