Gå til indhold
Elgiganten har Danmarks mest populære webshop

Pressemeddelelse -

Elgiganten har Danmarks mest populære webshop

For fjerde år i træk er Elgigantens webshop kåret til Danmarks mest populære. Det fremgår af en analyse foretaget af Danmarks største pris- og forbrugertjeneste Pricerunner.

”Når danskerne søger produkter og priser på PriceRunner.dk og efterfølgende skal til at handle er det Elgigantens webshop, der flest gange får besøg. Dermed kan vi for fjerde år i træk kåre Elgiganten.dk som den mest populære webshop, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Adm. direktør i Elgiganten: Stolt af kåringen

Elgigantens administrerende direktør Peder Stedal siger om kåringen:

”Jeg er meget stolt over, at vi for fjerde år i træk modtager prisen som Danmarks mest populære webshop. Vi har brugt meget krudt på at gøre oplevelsen på elgiganten.dk endnu bedre og enklere for vores kunder, og det er selvfølgelig enormt dejligt, når kunderne belønner indsatsen,” siger Peder Stedal, der lover ikke at hvile på laubærene:

”Vi går på arbejde hver eneste dag for at give danskerne et godt tilbud på en enkel og tryg måde, og kåringen beviser, at vi er lykkes godt med det også på nettet,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 5,3 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2014/15 omsatte for i alt 29,8 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark