Gå til indhold
Elgiganten forventer største Black Friday nogensinde

Pressemeddelelse -

Elgiganten forventer største Black Friday nogensinde

Shopping-fænomenet Black Friday vender i år tilbage vildere og større end nogensinde.

Kl. 00.00 natten til fredag går startskuddet til, hvad Elgiganten forventer vil blive den største Black Friday nogensinde. Og faktisk årets suverænt største handelsdag overhovedet.

”Vi har afholdt Black Friday i Elgiganten de sidste 3 år, og vi har set, at fænomenet er vokset med raketfart. I år oplever vi, at interessen har fået endnu et nøk opad, og vi vil selvfølgelig gøre vores til at give danskerne et brag af en tilbudsdag både online og ude i vores 40 fysiske butikker,” siger adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Han fortæller, at alene Elgigantens webshop sidste år havde besøg af mere end en kvart million danskere, da Black Friday blev sparket i gang. Det tal bliver formentlig endnu højere i år.

Black Friday kommer oprindeligt fra USA, hvor shopping-dagen altid bliver afholdt dagen efter Thanksgiving.

”Vi er kendte for mærkevarer til lave priser, så på den måde er Black Friday en begivenhed, der passer perfekt til os i Elgiganten, og vi glæder os enormt til at byde kunderne indenfor – både i vores webshop natten til fredag og ude i vores 40 butikker rundt om i landet fra kl. 7.00 fredag morgen,” siger Peder Stedal.

Black Friday både online og i varehuse med forskellige tilbud

Black Friday afholdes på elgiganten.dk fra kl. 00.00 natten til fredag, mens det går løs ude i Elgigantens 40 butikker fra kl. 7. fredag morgen.

Elgiganten har været med på Black Friday-traditionen de sidste 3 år, og sidste år bragede det igennem lydmuren.

”Black Friday sidste år slog alle rekorder både online og i vores fysiske butikker, så vi har store forventninger til i år. Vi kan se, at danskerne allerede elsker traditionen, og vi har forberedt os minutiøst gennem de sidste mange uger for at være helt klart til dagen med nogle fantastiske tilbud,” siger Peder Stedal.

Der vil være forskellige tilbud henholdsvis online og i varehusene. Der er både til natteravnene på Elgiganten.dk, hvor Black Friday starter natten til fredag kl. 00.00, mens det starter ude i varehusene fredag morgen kl. 7.00 med nogle nye tilbud.

Tilbuddene er en hemmelighed, indtil de afsløres kl. 00.00 natten til fredag på www.elgiganten.dk

”Vi ved, at folk elsker en god overraskelse, så vi afslører først tilbuddene på dagen, men jeg tør godt garantere, at der er noget at glæde sig til, og at der vil være noget for enhver smag, hvad end man er på jagt efter en fladskærm, en bærbar pc, en ny smartphone eller en vaskemaskine,” siger Peder Stedal.

Elgigantens Black Friday starter online på elgiganten.dk natten til fredag kl. 00.00

Elgigantens Black Friday starter i butikkerne fredag morgen kl. 7.00-22.00

Alle tilbuddene kan ses fra kl. 00.00 natten til fredag på www.elgiganten.dk

Related links

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2015/16 for i alt 5,5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2015/16 omsatte for 33,1 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Relateret materiale

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark