Gå til indhold
Black Friday er på bare fem år blevet Danmarks største shoppingdag.
Black Friday er på bare fem år blevet Danmarks største shoppingdag.

Pressemeddelelse -

Elgiganten: Black Friday bliver større end nogensinde

Det amerikanske shopping-fænomen Black Friday bliver i år større end nogensinde, spår Elgigantens direktør.

Kl. 00.00 natten til fredag går startskuddet til det, som Elgiganten forventer vil blive den største Black Friday nogensinde på dansk jord – og dermed endnu engang cementere positionen som årets største shopping-dag.

”På bare fem år er Black Friday gået fra at være et ret ukendt fænomen her i Danmark til at blive landets største handelsdag, og i år forventer jeg, at det kommer til at slå nye rekorder. Danskerne har vist, at de sætter pris på Black Friday som startskud på julehandlen,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

”Sidste år blev vi blæst bagover, da vi startede salget online natten til fredag. Allerede fredag formiddag kl. 10 var der shoppet for over 45 millioner kr. alene i netbutikken. Vi har aldrig oplevet noget lignende, men jeg tror alligevel godt, at det kan blive vildere i år,” siger Peder Stedal.

Black Friday kommer oprindeligt fra USA, hvor shopping-dagen afholdes dagen efter Thanksgiving – og den tradition har danskerne taget til sig med åbne arme, fortæller direktøren.

”I vores netbutik på Elgiganten.dk lagde over 735.000 danskere vejen forbi i løbet af Black Friday sidste år, og vi havde besøg af mere end 200.000 danskere i vores fysiske butikker. Så det er en travl dag, hvor rigtig mange kunder benytter lejligheden til at kickstarte julehandlen,” siger Peder Stedal.

Black Friday både online og i varehuse

Black Friday starter online på elgiganten.dk fra kl. 00.00 natten til fredag, mens det går løs ude i Elgigantens 37 varehuse fra kl. 7. fredag morgen.

Tilbuddene afsløres kl. 00.00 natten til fredag på www.elgiganten.dk

  • Elgigantens Black Friday starter online på elgiganten.dk natten til fredag kl. 00.00
  • Elgigantens Black Friday starter i butikkerne fredag morgen kl. 7.00-22.00

Related links

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 37 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2016/17 for i alt 5,9 milliarder danske kroner.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen. Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057

Relateret materiale