Gå til indhold
Elgiganten åbner netboghandel

Pressemeddelelse -

Elgiganten åbner netboghandel

Elgiganten sælger nu - foruden det velkendte sortiment af elektronik - også e-bøger. Helt nyt for elektronik-kæden er det dog ikke, fortæller ansvarlig for satsningen, entertainment-chef Roger Rasmussen.


”Vi har i længere tid barslet med idéen, fordi vi ude i vores varehuse ofte talte med kunder, der efterspurgte indhold til deres nyindkøbte tablets,” siger Roger Rasmussen.
”Det kan vi nu levere i en samlet oplevelse, så kunderne let kan finde hvad de skal bruge,” siger han.
Roger Rasmussen fortæller, at der er flere tusinde titler tilgængelig allerede nu og udvalget af e-bøgerne - som læses igennem Elgigantens egen app til iOS og Android - udvides kontinuerligt.

Elgiganten: Derfor sælger vi e-bøger
Mange kan måske undre sig over, hvorfor Elgiganten nu skal sælge e-bøger, men det var egentlig ikke noget specielt mærkeligt skridt at tage, fortæller Roger Rasmussen. Faktisk lå det lige til højrebenet.


”Vi sælger i forvejen alt det grej, som du skal bruge for at gå i gang med at læse e-bøger, så det var i virkeligheden ret oplagt, at vi også skulle sælge e-bøger,” siger han.
”Vi ved jo, at rigtig mange bruger deres tablets til at læse på, så det gav nærmest sig selv, at de også skulle have muligheden for at købe selve e-bøgerne gennem os. Det betyder også, at vi kan sælge en god oplevelse og ikke bare en tablet uden indhold. Nu kan kunden komme hjem fra butikken og vide, at det er let at komme i gang med e-bøger,” siger Roger Rasmussen.

Store ambitioner – små skridt
Ambitionerne for e-bøgerne er store, fortæller Roger Rasmussen, men han erkender også, at markedet for e-bøger har konkurrenter med stor erfaring. Alligevel ser han store muligheder i markedet.


”E-bøger er stadig et relativt nyt fænomen hos den almindelige dansker, og vi tror på, at vi med vores brede tilstedeværelse med tiden kan være med til at udbrede kendskabet til e-bøger.”
”Vi starter i det små og så lærer vi af erfaringerne og bliver hele tiden bedre. Vi tror på e-bogsmarkedet, og vi vil arbejde benhårdt på at gøre vores tjeneste så attraktiv som muligt,” siger Roger Rasmussen.


FAKTA:

Emner

Tags


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057