Gå til indhold
Danskerne har især fået smag for de store 65"-modeller, fortæller Elgiganten salgschef, Thomas Overgaard.
Danskerne har især fået smag for de store 65"-modeller, fortæller Elgiganten salgschef, Thomas Overgaard.

Pressemeddelelse -

Dansk fodbold-feber sparker fladskærmssalget i vejret

At Danmark for første gang i mange år er med til en VM-slutrunde kan tydeligt aflæses i salget af de store fladskærms-tv, fortæller Elgigantens salgschef.

Når sommerens fodbold-VM om kort tid sparkes i gang, er det for første gang i mange år med dansk deltagelse.

Og de VM-kampe er der mange danskere, der gerne vil se – og helst i god kvalitet.

Det betyder en oprustning på fladskærms-fronten, fortæller salgschef for audio/video i Elgiganten, Thomas Overgaard.Og især de større modeller er populære. Faktisk melder han, at andelen af solgte 65” fladskærme er fordoblet sammenlignet med samme periode sidste år.

”Vi har i de seneste uger mærket en stigning i efterspørgslen på de store fladskærms-tv. Det er især 65” der går som varmt brød, men også 55” er en meget populær størrelse,” siger salgschef Thomas Overgaard.

Stigning i salget af soundbars og spillekonsoller med fodboldspil

Trods det historisk gode vejr er det altså tydeligt, at danskerne stadig har intentioner om at samles i stuerne for at følge Danmarks 23 udvalgte, når de i Rusland møder Peru, Australien og Frankrig i de tre indledende gruppekampe.

”Der er ingen tvivl om, at landsholdet i den grad er noget, som danskerne samles om ude i hjemmene, og mange vælger endda at supplere deres fladskærm med en soundbar for at få den rigtige stadion-lyd, som jo hører enhver fodboldkamp til,” siger Thomas Overgaard.

En affødt effekt af VM-slutrunden er også salget af spillekonsoller, der har fået et ordentligt boost i ugerne op til kick-off i Rusland. Det er nemlig især fodboldspil, der langes over disken, fortæller han.

”Salget af spillekonsoller og tilhørende fodboldspil er steget op til VM, og det er helt tydeligt at se, at mange har fået blod på tanden og selv ønsker at dyste med vennerne hjemme i sofaen. Det er især FIFA 18 og Pro Evolution Soccer 2018 som vi sælger mange af i øjeblikket,” siger salgschef i Elgiganten, Thomas Overgaard.

Related links

Emner

Kategorier


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 37 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2016/17 for i alt 5,9 milliarder danske kroner.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen. Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark