Gå til indhold
85.000 danskere var inde og bladre i tilbud samtidig, da Elgigantens netbutik slog dørene op til Black Friday ved midnat.
85.000 danskere var inde og bladre i tilbud samtidig, da Elgigantens netbutik slog dørene op til Black Friday ved midnat.

Pressemeddelelse -

Black Friday slår nye rekorder – igen!

Black Friday tegner i år til endnu engang at slå rekord i Elgiganten. På netbutikken var der 20 procent flere kunder end sidste år og mere end 85.000 danskere var inde og handle samtidig ved midnat.

Da torsdag officielt blev fredag og årets Black Friday dermed blev skudt i gang, klikkede mange tusinde danskere sig ind på Elgigantens netbutik for at kigge tilbud.

”Vi har haft en rigtig god nat i Elgiganten. Forudsigelserne om nye rekorder for Black Friday ser ud til at holde stik. Vi har i løbet af natten fået 30 procent flere ordrer end sidste års Black Friday og haft en vækst i besøgstallet på over 20 procent. Da der var mest tryk på ved midnatstid var der faktisk over 85.000 danskere inde og bladre i tilbud samtidig. Det slår alle rekorder i Elgiganten,” siger Peder Stedal.

På trods af den massive interesse lykkedes det at holde hjemmesiden på benene. Lidt af en bedrift, mener direktøren.

”Vi har forberedt os i månedsvis og opgraderet kapaciteten på hjemmesiden for at kunne håndtere det massive tryk, og derfor er jeg virkelig glad for at se, at det hele fungerede efter hensigten. Kunderne kom igennem i god ro og orden og vi undgik nedbrud, selvom der altså var 20 procent flere besøgende end sidste år,” siger Peder Stedal.

Trodser kulden: Kø foran mange butikker

Black Friday cementerer dermed endnu engang sin position som den suverænt største shoppingdag i Danmark – og nu er turen kommet til de fysiske butikker, der mange steder rundt om i landet slog dørene op til kø fredag morgen. 

”Det er helt tydeligt, at danskerne trodser vinterkulden for et godt tilbud, og foran mange af vores butikker var der kø fra morgenstunden, så alt tyder på, at Black Friday også i år er noget, som danskerne har set rigtigt meget frem til,” siger Peder Stedal fra Elgiganten.

Elgigantens 38 butikker holder åbent helt til kl. 22 i aften.

Se mere her: www.elgiganten.dk/blackfriday

Related links

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2017/18 for i alt 6,2 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2017/18 omsatte for 37,3 milliarder norske kroner.

Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S