Gå til indhold
Årets elektroniske julegavehits 2021

Pressemeddelelse -

Årets elektroniske julegavehits 2021

Julen står for døren, og den årlige julehandel er så småt begyndt. Elektronik står ofte højt på ønskelisten og i år bliver ingen undtagelse. Vi har derfor samlet en liste med inspiration til gaver, der ser ud til at blive et hit i de danske hjem i år. 

Kendte klassikere
Apples AirPods har de seneste år været en af de mest populære julegaver og med Apples nye modeller på markedet, er det et oplagt gavevalg til både unge og voksne. Google Chromecast er endnu en klassiker, der forventes at blive stor efterspørgsel på op til jul. Med Googles Chromecast kan du streame film, TV-serier og musik direkte fra din smartphone, tablet, iPad eller PC til dit TV.

Hjemmelavet sodavand hitter
Sodastream-maskinen er et stort hit for tiden, og den spås til at blive en af favoritterne ved årets julehandel. Med lanceringen af de nye smagsvarianter fra Pepsi, er maskinen blevet mere eftertragtet end  hidtil. Der er mange årsager til Sodastream-maskinens popularitet, bl.a. miljømæssige, sundhedsmæssige, økonomiske og praktiske fordele. Sodastream-maskinen er derfor et kæmpe hit blandt mange danskerne.

Til gameren og den eventyrlystne
Gamingudstyr er altid et hit hos både den garvede og den nye gamer. Specielt gamingmus, -keyboard og -headset forventes at blive gavefavoritter i år. HyperX Cloud II-headsettet har alle de vigtige specifikationer, som en gamer går efter - uden at gå på kompromis med prisen. Derfor spås dette headset til at blive en sikker vinder under juletræet i år. Også VR-headsettet trender lige nu. Det seneste VR-headset fra Facebook, Oculus Quest 2, er blevet meget populært og bliver formegentlig en eftertragtet julegave i år. Headsettet er et oplagt gavevalg til dem, der vil dykke ned i den virtuelle verden – om det er for at spille, træne eller se livsbegivenheder sammen med venner. Headsettet tilbyder virtuel fordybelse til enhver smag.

Smart belysning
Interessen for smarte løsninger har været stigende de seneste år. Philips HUE har i mange år været en populær julegave blandt alle aldersgrupper. Men også smart-belysning fra Wiz og Nanoleaf er inden for kort tid blevet attraktivt. Alle kan være med på smart og intelligent belysning, da det blot kræver, at man kan skrue en pære i og har adgang til internettet. Det intelligente styringssystem åbner op for en verden af muligheder for bl.a. at reducere og styre strømforbruget samt skabe en magisk atmosfære med farvet eller dæmpet lys.

Robotstøvsugeren til den travle
Vi er efterhånden begyndt at vænne os til den hektiske hverdag igen, og støvsugningen er sjældent det, man har mest lyst til efter en lang arbejdsdag. Derfor er det ikke underligt, at robotstøvsugeren er et hit for tiden. Med en robotstøvsuger klares støvsugningen nemt, mens man er på arbejde, handler eller laver mad.

Med en liste i hånden er der nu ingen grund til at udskyde årets julehandel - vi står klar til at vejlede og rådgive! Og skulle uheldet være ude, så bytter vi julegaver frem til 1. februar.

Emner

Kategorier


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 39 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 415 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Kontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S
Danmark