Gå til indhold
10.000 danskere har talt: Dette ønsker vi os til jul

Pressemeddelelse -

10.000 danskere har talt: Dette ønsker vi os til jul

”Elektronik står højt på manges ønskelister, og hvert eneste år er vores vigtigste job i december at hjælpe folk med at finde de helt rigtige julegaver. For at nå ud til flest mulige med gode tips, lancerer vi i år for første gang vores egen julegavehjælper på elgiganten.dk,” siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Tipsene i julegavehjælperen er baseret på ønskelister som 10.000 danskere har sat op i en stor undersøgelse foretaget af Elgiganten.

Usikker på hvad du skal købe til jul? Prøv Elgigantens Julegavehjælper her!

”I tillæg til toplisten ved vi, at helse- og velværeprodukter og køkkenudstyr er meget populære julegaver, sammen med konsoller, spil og film. Efterspurgte produkter som eksternt batteri til smartphonen og trådløs lyd bliver nok blandt årets store bestsellers, sammen med de såkaldte wearables – altså aktivitetsarmbånd og smartwatches,” siger Peder Stedal.

Dette er danskernes top 10-liste over elektronikprodukter de ønsker sig til jul:


1. Smart-TV: Elgiganten har oplevet en fordobling i TV-salget i december de sidste år. Smart-TV får du fra ca. 2.500 kroner. Forventede bestsellers til jul er Samsung, Philips og JVC i alle størrelser.

2. Bærbar PC: I år har laptop-salget passeret tablet-salget med en andel på 55 procent PC mod 45 procent tablet. Generelt går trenden i retning af ”2-in-ones” med pc og tablet i et, samt farverige PC’er. Forventede bestsellers til jul er Macbook Air fra Apple og HP X360, som også kan bruges som tablet.

3. Smartphone: iPhone 6 er meget populær som seneste skud på stammen fra Apple. Sony Xperia Z3 Compact og P7 fra Huawei er også forventede bestsellers til jul.

4. Tablet: Samsung Tab S er en af årets store tablet-nyheder. iPad Air 2 og Surface Pro 3 er også forventede bestsellers til jul.

5. Stereoanlæg: Trenden er, at danskere vil have multiroom-løsninger med højttalere i flere rum.


6. Trådløs højttaler: Folk vil have ledningsfrie alternativer, og udvalget bliver stadig større. Testvinderen AudioProAddOn T9 og Jensen Buddy er julens forventede bestsellers.

7. Actionkamera: Dette er produkter med en eksplosiv popularitet! Bare de sidste to måneder har Elgiganten haft en omsætningsvækst på 300 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Til jul vil væksten formentlig tredobles. For nyligt lancerede GoPro Hero4, der er forventet bestseller.

8. Hovedtelefoner: En varegruppe som er ekstremt populær, og udvalget fortsætter med at vokse: Elgiganten har nu ca. 250 typer i sortimentet. Forventede bestsellers i tre prisklasser er Y50 fra AKG, Beats solo 2 og QC25 fra Bose.

9. Spillekonsol: Konsolsalget er skudt i vejret i år, og i november 2014 er salget tredoblet sammenlignet med samme måned sidste år. Xbox One og Playstation 4 er bestsellers året rundt, og kommer til at være en rigtig populær julegave.

10. DAB-radio: Salget af DAB-radioer er fordoblet de sidste år, og væksten vil fortsætte. Indtil videre i år er radiosalget øget med 20 procent. Forventede bestsellers til jul er DAB-radioen Juice, et alt-i-et-produkt som også kan bruges som højttaler.


I tillæg ved vi, at efterspurgte produkter som wearables, aktivitetsmålere og smartwatches kommer til at blive meget populære julegaver i år, sammen med klassikere som film, spil, ting til køkkenet og velværeprodukter.

Emner

Kategorier


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2013-14 for i alt 5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2013/14 omsatte for i alt 26,9 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 9.200 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationschef PR & Kommunikation +4527614057

Presse, nyheder, billeder og kontakt

Kontakt Elgiganten presse for nyheder, pressemeddelelser, billeder og udtalelser.

Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16 (2 sal)
2300 København S