Gå til indhold
Mød Mimi og et af verdens bedste kvindelige CS:GO-hold i Elgiganten på Strøget

Nyhed -

Mød Mimi og et af verdens bedste kvindelige CS:GO-hold i Elgiganten på Strøget

Fra kl.13 - 15.30 søndag d. 1. september kommer et af verdens bedste kvindelige CS:GO-hold på besøg i Elgiganten på Strøget i København for at spille med og mod fans, snakke esport og skrive autografer.

Casper Mortensen, event-ansvarlig i Elgiganten, er begejstret for at have sikret sig besøg af et af verdens bedste kvindelige CS:GO-hold fra Copenhagen Flames inkl. Danmarks mest populære kvindelige CS:GO-spiller, Mimi, med over 60.000 følgere på Instagram, 145.000 følgere på Twitch og over 30.000 på Twitter.

”Esport i Danmark er inde i en rivende og spændende udvikling, som vi gerne vil støtte i Elgiganten. For os handler esport selvfølgelig både om at vinde og være bedst, men det handler i mindst ligeså høj grad også om et sundt og hyggeligt fællesskab, og derfor er vi utrolig glade for samarbejdet med Copenhagen Flames, som vi glæder os til at præsentere vores kunder for i Elgiganten på Strøget. De er enormt dygtige og har nogle sunde værdier om at gøre esport tilgængelig for alle,” siger Casper Mortensen.

Han fortæller, at Elgiganten har været partner med Copenhagen Flames siden grundlæggelsen i 2016 og at projektet kun er blevet endnu mere spændende siden da, bl.a. med oprettelsen af et kvindehold.

”Det arbejde, som Copenhagen Flames har lagt for dagen i den tid vi har været involveret, har været dybt imponerende. Der er stor professionalisme og nogle sunde værdier, og så er der nogle rigtig spændende og ambitiøse projekter i støbeskeen, som vi glæder os meget til at være en del af,” siger Casper Mortensen.

Elgiganten og esport: Et stort og dybt engagement

Copenhagen Flames er langt fra det eneste esports-relaterede som Elgiganten har engageret sig i gennem de seneste år.

”Vi er overbeviste om, at esport går en stor fremtid i møde, og det er oplagt for Elgiganten at tage med på den rejse. Vi har knowhow og vi har fantastiske gaming-produkter, så for os handler det om at finde de helt rigtige partnere, der står for de sunde værdier i relation til gaming, som vi ønsker i Elgiganten,” siger Casper Mortensen.

Blandt de esports-aktiviteter, som Elgiganten støtter, er Danmarks største esportsforening, Sørby Esport med medlemmer over hele landet, samt det årlige NPF i Fredericia, der er et af verdens største LAN-events.

Emner

Tags


Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i hjemmeelektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2019/20 for i alt 6,4 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2019/20 omsatte for 41,8 milliarder norske kroner.

Der er i alt 414 varehuse og ca. 10.000 medarbejderei Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Pressekontakt

Ditte Opstrup Andersen

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PD +4527614057