Få vores nyheder på mail

Stå tidligt op: PlayStation 4 kommer til Danmark på fredag

Pressemeddelelse   •   Nov 27, 2013 10:20 CET

Fredag d. 29. november kl. 10 sker det: Sonys længe ventede PlayStation 4 udkommer i Danmark. Elgiganten får i alt 1.300 styk på landsplan, som fordeles jævnt ud til alle 29 varehuse. Det anbefales derfor at stå tidligt op og stille sig i kø for at have de bedste chancer for at få fingrene i den eftertragtede konsol.

Hos Elgiganten fortæller entertainment-chef Roger Rasmussen, at alle sejl er sat til for at have så mange konsoller på hylderne som muligt, men det gælder om at stå tidligt op alligevel, for der er kun 1.300 til hele landet.   

”PlayStation 4 er en af årets absolut hotteste nyheder og efterspørgslen er enorm. Alle Elgigantens varehuse i Danmark vil have konsoller til lanceringen på fredag kl.10. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at skaffe så mange konsoller som overhovedet muligt, men vi forventer udsolgt indenfor kort tid,” siger Roger Rasmussen.

”Det er lykkedes at skaffe 1.300 styk i alt, som fordeles jævnt ud til landets 29 varehuse efter først til mølle-princippet. Vi anbefaler derfor alle at møde frem i god tid og stille sig i kø, for at have de bedste chancer for at sikre sig et af de eftertragtede eksemplarer,” siger Roger Rasmussen.  

Kæmpe efterspørgsel: Rækker langt ind i 2014

Store konsollanceringer har traditionelt været forbundet med udfordringer knyttet til produkttilgang. PS4-lanceringen er ingen undtagelse.

”De indikationer vi har fået, tyder på, at tilgangen på PS4-konsoller først vil være på niveau med efterspørgslen i markedet omkring midten af første kvartal 2014. Elgiganten vil have god tilgang på PlayStation 3,” siger Roger Rasmussen.  

PRAKTISK INFORMATION:

Det er ikke muligt at reservere konsollerne på fredag – det er først-til-møllle der gælder, så mød frem i god tid. Butikkerne åbner kl. 10 og der vil være køsystemer, så det går rigtigt til.

Tidligere forudbestillinger:

Elgiganten.dk og Elgigantens varehuse tilbød tidligere kunder at forudbestille PS4-konsoller.

  • ·  Har du tidligere forudbestilt på nettet, vil du modtage konsollen til aftalt tid med posten.
  • ·  Har du tidligere forudbestilt i et varehus, kan du afhente konsollen til aftalt tid i varehuset.

Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Vedhæftede filer

PDF-dokument