Få vores nyheder på mail

Elgiganten og Pioneer med eksklusiv TV-aftale

Pressemeddelelse   •   Nov 13, 2013 11:03 CET

Efter fem års hvile er Pioneer tilbage på det nordiske TV-marked. Nu har mærket indgået et eksklusivt samarbejde med Elkjøp-koncernen hvori Elgiganten indgår.

Aftalen indebærer, at Pioneers nye LED-fladskærme vil være eksklusivt tilgængelige i Elgigantens varehuse i Danmark.

Pioneer er dermed også tilbage som fuldsortimentsleverandør.

- Vi i Elkjøp er både stolte og glade for at have fået denne strategiske aftale på plads - en aftale som gør, at vi igen kan tilbyde vore kunder TV fra Pioneer. Vi ser nu frem til til at kunne præsentere Pioneers nye 40”, 46”, og 55” skærme, siger indkøbsdirektør på Lyd & Billede i Elkjøp, Andreas Westgaard.  

Aftalen er indgået via Elgiganten og Elkjøp Nordics britiske ejere, Dixons Retail.

Pioneers nye fladskærme er at finde i Elgigantens varehuse i løbet af december.


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)