Få vores nyheder på mail

Elgiganten i offensiven: Åbner nye erhvervscentre

Pressemeddelelse   •   Feb 09, 2015 09:00 CET

Elgiganten satser nu benhårdt på erhvervsmarkedet i de større byer. Det betyder dedikerede erhvervscentre i Århus, Aalborg og København. Det skal være endnu nemmere og bedre at være erhvervskunde.


Efter en vellykket opstart af Elgiganten Erhverv, hvor efterspørgslen har oversteget alle forventninger, udvides B2B-salget nu markant til at omfatte dedikerede erhvervscentre rundt i Danmark. De skal bruges til at fremvise sortimentet og gøre det endnu nemmere at være erhvervskunde i Elgiganten med lokalt forankrede erhvervssælgere.


Adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal, fortæller om baggrunden for satsningen:
”Med erhvervscentrene er Elgiganten Erhverv blandt de første i markedet, der både har kørende sælgere, showrooms i alle større byer og så bredt et sortiment,” siger han.


”I stedet for at sidde på et kontor i København vil vi gerne ud i landet, hvor vores kunder er. Det giver en nærhed, og det giver os mulighed for at servicere kunderne endnu bedre. Vi har en helt unik fordel i at have Elgiganten-varehuse overalt i landet, og det er dem, som vi nu vil udvikle og opgradere til også at kunne hjælpe erhvervskunder med rådgivning og salg,” siger adm. direktør Peder Stedal.


Erhvervscentre i de store byer: Alt fra smartphones til industri-produker
Peder Stedal fortæller, at første bølge af de nye erhvervscentre er åbnet i Aalborg, Viby ved Århus og i Glostrup.


”Vi får dagligt besøg af rigtig mange erhvervskunder i varehusene, som spørger, om de kan handle i Elgiganten til deres virksomheder. Derfor åbner vi erhvervscentre i udvalgte varehuse for bedre at kunne servicere erhvervskunderne personligt rundt om i landet,” siger adm. direktør Peder Stedal.
Han fortæller, at en af fordelene ved at være erhvervskunde i Elgiganten Erhverv er det meget brede sortiment, der dækker alt lige fra fladskærme og it-udstyr til hårde hvidevarer. Derudover findes også en masse specielt industriudstyr målrettet virksomheder, offentlige institutioner, hoteller og hospitaler.


I øjeblikket er der især stor efterspørgsel på produkter indenfor hvidevare-kategorien, men tablets og smartphones er også blandt de mest populære i erhvervsafdelingen, fortæller salgschef for Elgiganten Erhverv, Morten Bøgelund.


”Vi får enormt mange henvendelser på hvidevarer til især boligforeninger og nye byggeprojekter, så det er et stort fokus for os lige for tiden,” siger han og forklarer, at lave priser og stort udvalg akkurat som i normale Elgiganten-varehuse er blandt de ting, der trækker kunder til.
”Vores styrke er, at vi kan levere stort set alt. Om du skal have smartphones eller tunge industri-produkter – vi har det hele, og vi har det til de kendte lave priser,” siger salgschef Morten Bøgelund.

Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 2.000 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2013-14 for i alt 5 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2013/14 omsatte for i alt 26,9 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 9.200 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone. 

Vedhæftede filer

PDF-dokument