Få vores nyheder på mail

Elgiganten i Fields genåbner med kæmpefest

Pressemeddelelse   •   Nov 26, 2013 09:09 CET

Torsdag den 28. november bliver en festdag for tilbudsglade kunder i København. Her slår Elgiganten i Fields i Ørestad nemlig dørene op til en kæmpe åbningsfest i et moderniseret og opfrisket varehus, der er spækket med alt det nyeste indenfor forbruger-elektronik og hårde hvidevarer. Samt naturligvis en masse gode åbningstilbud.

Varehuschef Marcus Monazam fortæller, at der bliver tale om et af Københavns største elektronikvarehuse, der samtidig får en af de største indbyggede Apple-butikker i Danmark – en såkaldt Apple shop-in-shop.

”Vores varehus i Fields trængte til en modernisering og en udvidelse, og resultatet er blevet helt i særklasse. Kunderne kan se frem til at træde ind i et moderne og lækkert varehus, der samtidig rummer en af de største indbyggede Apple-butikker i Danmark. Jeg glæder mig meget til at vise varehuset frem med en masse gode tilbud på åbningsdagen den 28. november,” siger varehuschef Marcus Monazam.

Ny indretning, større udvalg og mere miljøvenligt

Efter den indvendige ombygning er der også blevet plads til endnu flere produkter i varehuset, fortæller Marcus Monazam. Det drejer sig for eksempel om en endnu større afdeling med køkken og hvidevarer, og endnu flere udstillede fladskærme, computere og smartphones.

Desuden har Elgiganten i Fields som nogle af de første i Norden fået en helt ny indbygget Apple-butik, der præsenterer de populære produkter på endnu mere inspirerende og kundevenlige måder.

Med alle de nye produkter i udstilling og endnu større komfort i varehuset, har det også været oplagt at tænke miljøhensyn ind i det opgraderede varehus. Derfor har Elgiganten i Fields installeret avanceret energistyring, der sikrer, at driften er så miljøvenlig som muligt. Konkret reduceres energiforbruget med op til 40 procent årligt. Det opnås blandt andet ved, at belysningen er med LED i stedet for traditionelle lysstofrør. Det resulterer i mindre strømforbrug og et langt mere behageligt lys i varehuset for både kunder og medarbejdere.

”Varehuset er klar til fremtiden på alle tænkelige måder,” fortæller varehuschefen og fortsætter:

”Det har været et stort ønske at få et moderne varehus i Fields med endnu større udvalg og endnu bedre forhold. Det har vi nu, og jeg er ikke i tvivl om, at kunderne vil sætte pris på forbedringerne. Vi tror nemlig på, at gode indkøbsoplevelser skabes af stort udvalg, lave priser og god vejledning i inspirerende omgivelser,” siger Marcus Monazam, varehuschef i Elgiganten Fields.

Se alle åbningstilbuddene her.


Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Vedhæftede filer

PDF-dokument