Få vores nyheder på mail

Elgiganten Erhverv fortsætter ekspansionen

Pressemeddelelse   •   Maj 26, 2014 09:35 CEST

Efter en tordnende start opruster Elgiganten nu på salget til erhvervslivet med flere medarbejdere og endnu større udvalg. Vejen hertil har været enkel: Elgigantens kendte mærkevarer og lave priser kombineret med professionel og personlig rådgivning.
Salgschef for Elgiganten Erhverv, Morten Bøgelund, fortæller om baggrunden for oprustningen på erhvervsfronten:
”Vi har gennem det sidste år oplevet en massiv efterspørgsel i vores erhvervsafdeling, og derfor er det nu på tide at opgradere det hele, så vi ikke bare kan følge med, men også få endnu flere spændende muligheder til vores erhvervskunder,” siger han.


Flere medarbejdere med fokus på køkkensalg
Morten Bøgelund fortæller, at målet for Elgiganten Erhverv fortsat er at skille sig ud på lave priser og god rådgivning.
”Vi har som erklæret mål at blive erhvervslivets foretrukne leverandør af elektronik, hvidevarer og køkkener. Derfor har vi ansat yderligere folk på nøgleposter, der skal være med til at skubbe os endnu længere i den retning,” siger Morten Bøgelund.
Det er især på hvidevare- og køkkenmarkedet, at han ser store muligheder fremover.
”Mange boligforeninger har henvendt sig til os for at købe hvidevarer og har i den forbindelse ofte spurgt os, om vi kunne levere komplette køkkenløsninger - og det kan vi. Det er blevet så populært, at vi har ansat en køkkenspecialist til kun at fokusere på at levere de integrerede køkkenløsninger,” siger Morten Bøgelund.


Kunder i alle størrelser: SKI-aftaler og enmands-virksomheder
Det er dog ikke kun boligforeninger, som kan drage nytte af Elgigantens oprustning. Også offentlige institutioner er et område, som der nu er endnu mere fokus på. Elgiganten Erhverv er nemlig godkendt SKI-leverandør på udvalgte varegrupper.
”Vi fokuserer meget på gode samarbejder med offentlige institutioner, og det har vi styrket ved yderligere at ansætte en mand til kun at tage sig af for eksempel SKI-aftaler,” fortæller Morten Bøgelund og fortsætter:
”Men vi ønsker naturligvis at handle med stor som lille. Om det er den lille tømrer-forretning eller en virksomhed med flere hundrede ansatte gør ingen forskel. Vi ønsker at yde den samme gode service til de lave priser til alle,” siger Morten Bøgelund.

Professionelle produkter

Udover det velkendte sortiment fra Elgigantens 29 varehuse landet over, er der i Elgiganten Erhverv også udvidet med endnu flere produkter og løsninger særligt målrettet erhvervslivet og offentlige institutioner. Det drejer sig fx om specielle hvidevarer til institutioner, særlige touch-skærme til hoteller og meget andet, der ikke forhandles i Elgigantens varehuse.


www.elgiganten.dk/erhverv
Morten Bøgelund, salgschef Elgiganten Erhverv
Mobil: 45 2761 4140 // Mail: morten.bogelund@giganten.dk

Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2012-13 for i alt 5,1 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2012/13 omsatte for i alt 26 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 289 varehuse og ca. 7000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Retail (DXNS)


Vedhæftede filer

PDF-dokument