Få vores nyheder på mail

Epoq-køkkener fra Elgiganten støtter Team Rynkeby til fordel for Børnecancerfonden

Nyhed   •   Feb 22, 2018 15:27 CET

Når Team Rynkebys Carpark North event afholdes d. 13. marts på spillestedet Viften i Rødovre er det med Epoq-køkkener fra Elgiganten som hovedsponsor. 

Og det var et let valg at støtte op om Team Rynkebys arbejde for børnecancerfonden, fortæller adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal. 

”Vi får rigtig mange henvendelser dagligt om at sponsorere forskellige aktiviteter, men da Team Rynkeby ringede, så var det et let valg at sige ja,” siger Peder Stedal og fortsætter:

”Kan vi bidrage bare en ganske lille smule til at gøre livet lidt bedre for kræftramte børn og deres pårørende, så er jeg meget tilfreds,” siger Peder Stedal. 

Hos Team Rynkeby er man også glad for samarbejdet.

”Vi er glade for, at Epoq køkkener fra Elgiganten er med på idéen, når vi holder arrangementer som det her. Vores støtte til børn og familier og forskningsaktiviteter er afhængige af donationer som denne,” siger Kim Eriksen fra Team Rynkeby Nordsjælland

Sponsoratet går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.

OM TEAM RYNKEBY:

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

OM BØRNECANCERFONDEN:

Børnecancerfonden er en privat organisation, der arbejder for at helbrede børn ramt af kræft. Vi støtter børn og familier, samt forskning og udbreder viden.

EPOQ ER KØKKENER FRA ELGIGANTEN

Læs mere: www.elgiganten.dk/epoq